Beypazarı’nda Su Sorunu Yaşayan Mahalle Kalmayacak

25 Ağustos 2022 Perşembe 10:34
Beypazarı’nda Su Sorunu Yaşayan Mahalle Kalmayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Beypazarı Bölge Müdürlüğü, Beypazarı’nda susuz tek bir hane kalmaması için çalışmalarına devam ediyor.

Beypazarı’nın taşra mahallelerinde çalışmalarını sürdüren ASKİ ekipleri 21 mahallede toplamda 29 noktada yaptığı sondaj çalışması ile su aramalarını gerçekleştirerek mahalleleri su ile buluşturuyor. ASKİ ekipleri yapılan çalışmalar neticesinde su ve altyapı sorunlarını tek tek çözüme kavuşturuyor.

Sondaj çalışmaları yapılan mahallelerde yeni su depolarının inşa edilmesi ve mevcut depoların yenilenmesi adına da çalışmalarını yürüten ASKİ Beypazarı Bölge Müdürlüğü, yapılan çalışmalar ile mahallelerde 31 adet yeni su deposu inşa ederken, 16 su deposunu da yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

ASKİ Beypazarı Bölge Müdürü İbrahim Avcı, ‘’ASKİ olarak bölgemizde bulunan tüm taşra mahallelerimize planlanan programlar dahilinde sondaj çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile Beypazarı’nda su sorunu çeken mahallemiz kalmayacak.’’ dedi.

3B Haber / Melih KARAALP

Son Güncelleme: 25.08.2022 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.