DR. ÖZER: “HERKES MAL VARLIĞINI AÇIKLAMALI”

23 Şubat 2024 Cuma 11:52
DR. ÖZER: “HERKES MAL VARLIĞINI AÇIKLAMALI”

Yerel seçimlerin yaklaştığı bugünlerde aday olan siyasiler mal varlıklarını açıklamaya başladı. ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın mal beyanından sonra CHP Beypazarı Adayı Dr. Özer Kasap da “Ben mal varlığımı açıkladım, rakiplerimden de beklerim.” açıklamasıyla mal varlığını açıkladı.

Siyasi kampanya sürecine “Dürüst Yönetim, Şeffaf Belediyecilik” sloganıyla çıkar Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı Adayı Dr. Özer Kasap dürüst ve şeffaflık ilkesi gereğince kendisi ve ailesinin mal varlığını açıkladı. Aynı açıklamayı rakiplerinden de beklediğini ifade eden Dr. Özer, yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “Siyaset zenginleşme yeri değil hakka, halka hizmet etme yeridir. Maalesef ki ülkemizde siyaset kurumu, kamu görevi statüsünden kopartılmış adeta zenginleşme, şirketleşme, kazanç kapısı haline getirilmiştir. Belediye başkanlığı kamuya hizmet için seçimle gelinen bir makamdır. Hakkaniyet sahibi hiç kimse o makamı bir zenginleşme koltuğu olarak görmemelidir. Ben açık, şeffaf bir şekilde seçime girmeden evvel benim ve ailemin mal varlığını kalem kalem açıkladım. Allah’a çok şükür ki hesabını veremeyeceğimiz bir kuruşumuz yok. Aynı nezaketi, aynı özveriyi rakiplerimden de beklerim. Çıksınlar açıklasınlar, Beypazarımız da görsün her şeyi.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.