Bölge Halkından Belediyeye Tepki

17 Temmuz 2023 Pazartesi 13:42
Bölge Halkından Belediyeye Tepki

Beypazarı Kırbaşı ve bölgesinde faaliyet gösteren çiftçi vatandaşlardan Beypazarı Belediyesi ve Tuncer Kaplan’a tepki geldi.

Beypazarı Belediyesi tarafından Tacettin Mahallesi’nde yapımına devam edilen “80 tonluk kantar ve hububat stok alanı” kurulumuna bölgede yaşayan diğer mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Vatandaşlar, özellikle Kırbaşı mahallesinin konum olarak bölgenin merkezi olması, ekim alanının fazla olması ve civar köylere ulaşımın daha uygun olması sebebiyle Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın köyüne belediye tarafından yapılan bu tesisin yanlış bir alan seçimi olduğunu ifade etti.

İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yakup Türkoğlu, “Bölgede yaşayan çiftçilerimizden yapılan bu yanlış alan seçimiyle alakalı tarafımıza yoğun şekilde şikâyet ve tepkiler geliyor. Vatandaşlarımız haklı olarak soruyor, ‘bölgede merkezi olarak daha uygun bir yer varken belediye neden bu alana yatırım yapıyor diye.’ bunu bizlerde merak ediyor ve soruyoruz. Yapılan çalışma ile amacınız daha fazla vatandaşa hizmet etmek mi yoksa sadece köyünüze hizmet etmek mi? Vatandaşlarımızın aydınlanması adına bu konu ile alakalı olarak umarım yetkililer çıkıp bir açıklama yaparlar.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.