Yüksel Arslan Milletvekilliği A. Adaylık Başvurusunu Yapıyor

15 Mart 2023 Çarşamba 11:01
Yüksel Arslan Milletvekilliği A. Adaylık Başvurusunu Yapıyor

Birkaç gün önce Ankara 3.Bölge İYİ Parti Milletvekili A. Adaylığı duyurulan Ankara Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve İnsan Kaynakları Daire Başkanı Yüksel Arslan resmi aday adaylık başvurunu yapıyor.

Arslan, 18 Mart Cumartesi günü İYİ Parti Genel Merkezi’ne giderek aday adaylığı başvurusunu resmi olarak yapacak.

Beypazarı ve bölgesinden Milletvekilliği A. Adaylığı başvurusunu yapacak olan Beypazarılı Yüksel Arslan, bürokratlığı dönemi boyunca bölge halkı tarafından sevilen, sayılan ve bölge halkının ihtiyaçları noktasında vatandaşlara dokunan güzel işlere imza atarak bölge halkının sevgisini kazanmış bir bürokrat olmasıyla tanınıyor. 

18 Mart Cumartesi günü resmi A. Adaylık başvurusunu yapacak olan Yüksel Arslan’a birçok Beypazarılı ve bölgedeki vatandaşlarda destek için İYİ Parti Genel Merkezi önünde toplanmaya hazırlanıyor.  Arslan’a destek olmak isteyen bölge halkına bizlerde buradan duyurmuş olalım.

3B Haber / Melih KARAALP

Son Güncelleme: 15.03.2023 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.