Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı Meclis Üyesi Atila Çelik’ten Açıklama

23 Şubat 2024 Cuma 20:29
Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı Meclis Üyesi Atila Çelik’ten Açıklama

Sayın Başkanımız Mansur Yavaş döneminde Beypazarımız; binlerce vatandaşın yararlandığı Aile Yaşam Merkezi, Yaşlılar Köşkü, Ankara’nın 24 milyonluk mevsimlik çiçek ihtiyacının tamamından fazlasını üreten Anfa Seralar, Kent Tarihi Müzesi gibi istihdam odaklı nice dev hizmet hayata geçirilmiştir. Merkeze yapılan yatırımlar haricinde 78 çevre mahallede sayısız faaliyeti ile Ankara Büyükşehir Belediyesi göz doldurmuştur. İçme suyumuz, arıtma tesisimiz, alt yapı hizmetlerimizdeki sorunlar anında çözüme kavuşmuştur. Beypazarı, Büyükşehir Belediyesi’nde 25 yılda görmediği hizmeti 5 yılda görmüştür. Bunların hepsi Sayın Başkanımız Mansur Yavaş sayesindedir. Biz de bu süreçlerde Beypazarı’nın sesi olduğumuz için gurur duyuyoruz.

Tüm bu hizmetlere rağmen Beypazarı’nı değil de kendi menfaatlerini düşünenlerin bizi hedef alan konuşmaları hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Ne yaptığı belli olmayan hareketleriyle kazanmak değil de kaybettirmek amacıyla yola çıkan şahısların mesnetsiz konuşmaları bizi bağlamamaktadır. Bu konuşmaların Ankara’nın 22 buçuk yıllık karanlık döneminin mimarı olan şahsın sosyal medya paylaşımlarında yayınlanması, kimlerin kimlere hizmet ettiğinin apaçık kanıtıdır. Burada şunu belirtmek isterim ki kendi koltuk sevdaları için konuşanların; Beypazarı’nın gelişiminde en başından beri söz sahibi olan Sayın Başkanımız Mansur Yavaş’a her fırsatta iftiralar atan şahısların sosyal medyalarına meze olmaları düştükleri çukuru bize bir kez daha göstermiştir. Söylenecek çok sözümüz vardır ancak bunlara Hz. Mevlana’nın bir cümlesiyle cevap vermek yeterli olacaktır: “Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye!” Beypazarı’na değer üretmek için çıkılan bu yolda arkadaşlardan beklentimiz; çil çil altınlarıyla uğraşsınlar, şehrimize düşmanlık etmesinler, gölge etmesinler başka ihsan istemez.

Biz inandığımız değerler üzerine dün olduğu gibi bugün de, gelecek beş yılda da Beypazarı için çalışmaktan, üretmekten, çabalamaktan vazgeçmeyeceğiz. Kendi siyasi ikballeri için siyasette köşe tutanların hedefi olmaktan asla çekinmedik, çekinmeyeceğiz. Koltuk sevdaları ile yanıp tutuşanlara rağmen Beypazarı’na hizmet etmekten asla yılmayacağız. Nerede olursak olalım, Allah’ın izniyle bir 5 yıl daha Beypazarı’na yapılacak hizmetlerde Beypazarı’nın sesi olmaya devam edeceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.