İŞÇİLER İSTEDİ BÜYÜKŞEHİR YAPIYOR

26 Şubat 2024 Pazartesi 09:30
İŞÇİLER İSTEDİ BÜYÜKŞEHİR YAPIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce, Beypazarı’nda sabah erken saatlerde işe giden işçilerin araç beklediği alanlara akıllı duraklar yerleştiriliyor.

Beypazarı’na yakışır modern bir şehir estetiği kazandırmak ve vatandaşların iklim koşullarından olumsuz etkilenmemeleri için özel olarak tasarlanan yeni duraklarda, Wİ-Fİ Ücretsiz internet, LED ekran ve aydınlatma, engelli ve USB şarj ünitesi yer alırken, enerjileri de güneş panelinden sağlanıyor. İlki Beypazarı Aile Yaşam Merkezi önüne kurulan akıllı duraklara yenileri eklenmeye başladı. İşçilerin servis aracı beklemek için yoğun kullandığı Alparslan Türkeş Bulvarı Doğanlar traktör önü ve yine Ankara’ya gidiş için vatandaşlar ve işçilerin beklediği, durak bulunmayan Oğuzkent’e de akıllı durak montajı yapıldı.

ABB Meclis üyesi Atila Çelik “Memleketimize en iyisi yakışır. Hizmet için hemşehrilerimiz Sayın Mansur Yavaş’ı ve bizleri seçti. Biz de ilçemiz için 5 yıl da güzel hizmetler gerçekleştirdik. Köylerimizi ihya ettik. İlçemize kazandırdığımız önemli yatırımlarla birlikte gençlerimize, kadınlarımıza istihdam sağladık. Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, inşallah 5 yıl daha başkentimize başkan olacak. Yatırımlar ve hizmetler aynı şekilde devam edecek.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.