Seğmen Su Tesisleri ile Beypazarı’na Dev Yatırım

23 Mart 2024 Cumartesi 16:50
Seğmen Su Tesisleri ile Beypazarı’na Dev Yatırım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da bulunan seğmen su fabrikalarının yapılan yönetmelik değişikliğinden dolayı çalıştırılamaz hale geleceğini ve tüm tesislerin Beypazarı’na taşınacağı duyurdu.

Hali hazırda Ankara Gölbaşı ve Haymana’da olmak üzere 3 fabrika ile faaliyet gösteren ve litre bazında Ankara’nın en çok su satan markası olan Seğmen su, bu tesislerini Beypazarı’na taşıyarak toplamda 23 dönümlük bir alanda ve 500 milyon TL’lik bir yatırım ile faaliyet göstermesi hedefleniyor.

Bu taşınma işlemi ve buna ilave olarak yapılacak geri dönüşümlü cam su, bardak su gibi yeni yatırımlarla birlikte aylık 1000 adet tırın üzerinde, yıllık ise 225 milyon litre yurtiçine ve yurtdışına sevkiyat yapılabilecek bir tesis Beypazarı’nda faaliyet göstermeye başlayacak. Tesis kurulumundan sonra doğrudan 200 kişiye, dolaylı olarak 500’e yakın kişi ekonomik faaliyetlerden faydalanacak. Bu yatırımın yaratacağı toplam iş hacmi ise yıllık yaklaşık 600 milyon TL olacak.

Son Güncelleme: 23.03.2024 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.