BEYPAZARI’NDA İYİ’LİKTE BİRLİK VAR

09 Ekim 2022 Pazar 12:54
BEYPAZARI’NDA İYİ’LİKTE BİRLİK VAR

İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı organizasyonuyla “Gençlik Buluşması” gerçekleştirildi.

Beypazarı Saklı Bahçe’de gerçekleştirilen gençlik buluşmasına İYİ Parti İlçe Başkanı Yakup Türkoğlu ve Yönetimi, Ankara Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Atila Çelik, Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratlarından Nevzat Uzunoğlu, ANFA Genel Müdürü Yıldırım Özer, BELTEMA Genel Müdürü Ali Çalışkan ve Beypazarılı gençler katıldı. 

Yoğun katılım sağlandığı gençlik buluşmasında birlik ve beraberlik mesajları verildi. Gönüllerince eğlenen İYİ Gençlik mensupları, partiye yeni katılan gençler ile kaynaşma fırsatı yakalayarak, Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla fikir alışverişinde bulundu.

Son Güncelleme: 09.10.2022 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.