Beypazarı Yaşlı Bakımevine Kavuşuyor

09 Ağustos 2022 Salı 11:02
Beypazarı Yaşlı Bakımevine Kavuşuyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın göreve geldiği günden itibaren benimsemiş olduğu sosyal belediyecilik anlayışı ile Başkent’in her köşesinde insana dokunan çalışmalar ve yatırımlar gerçekleştiriliyor.

Beypazarı ve bölgesinin en büyük ihtiyaçlarından birine daha çözüm getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı’na bir yaşlı bakımevi ve rehabilitasyon merkezi inşa ediyor. İnşa edilen bakımevi ile bölgede yaşayan bakıma muhtaç vatandaşların yaşlılık dönemlerini mutlu ve huzurlu geçirmelerini sağlamak amaçlanıyor.

Ayvaşık Mahallesi’nde çalışmaları devam eden merkez, 48 oda ve 96 kişi kapasiteye sahip olarak, engelli ve yaşlı vatandaşların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek düzenle inşa ediliyor. Yapımı devam eden merkezin tamamlanmasıyla birlikte bölgede önemli bir ihtiyaç daha Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüme kavuşturulacak.

ABB Beypazarı İYİ Parti Meclis Üyesi Atila Çelik, ‘’İlçemiz ve bölgemizde bakıma muhtaç engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın ihtiyaç ve bakımlarını üstlenmek adına bir merkez inşa ediyoruz. İnşaat çalışmalarında sona yaklaştığımız merkezimiz ile bölgemizin büyük bir ihtiyacını daha Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak karşılamış olacağız. İlçemize yapılan yatırımlar ve çalışmalardan dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’a teşekkür ediyorum.’’ dedi.

3B Haber / Melih KARAALP

Son Güncelleme: 09.08.2022 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.