ABB'den Beypazarı – Macun Grup Yollarına 53 KM Asfalt

27 Temmuz 2022 Çarşamba 15:40
ABB'den Beypazarı – Macun Grup Yollarına 53 KM Asfalt

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı Yol ve Asfalt Şefliği ekipleri Beypazarı – Macun Mahallesi ve bölgesi bağlantı yollarında asfalt çalışmalarına başlıyor.

İlçe merkezi ile mahalle arasında bulunan yolda asfalt öncesi hazırlık işlemlerine başlayan ABB ekipleri kısa süre içerisinde Macun Mahallesi ve bağlantılı bulunan mahalleleri de kapsayan bölgede 53 KM’lik asfaltlama çalışması yapacak. Çalışma, Macun – Üreğil – Uruş Mahallesi grup yolu, Sopçaalan, Kuyumcutekke, Kızılcasöğüt, Yoğunpelit Mahallesi bağlantı yolları ile Üreğil – Yoğunpelit bağlantı yollarını kapsayacak.

Yol genişletme ve yükseltme çalışmalarının başladığı bağlantı ve grup yollarında asfalt işlemlerinin yapılmasıyla vatandaşların mahallelerine ulaşımı daha kaliteli ve konforlu hale gelecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı İYİ Parti Meclis Üyesi Atila Çelik, ‘’ABB olarak başlattığımız üst yapı çalışmaları kapsamında ilçemiz ile Macun mahallesi ve bölgesini kapsayan, Üreğil, Uruş, Yoğunpelit, Kızılcasöğüt, Kuyumcutekke ve Sopçaalan Mahallelerimizin grup ve bağlantı yollarında 53 KM’lik asfalt çalışması yapacağız.’’ dedi.

3B Haber / Melih KARAALP

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.