İhtiyaç Sahiplerine Ramazan’da Sıcak Yemek

29 Mart 2022 Salı 16:20
İhtiyaç Sahiplerine Ramazan’da Sıcak Yemek

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek dağıtımı yapacak.

Belediye ekiplerince tespiti yapılan, bakıma muhtaç ve kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar sofralarına her gün sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirilecek.

Yardıma muhtaç ailelerin kapılarını tek tek çalarak sıcak yemek ulaştırdıklarını belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’Göreve geldiğimiz günden itibaren başlatmış olduğumuz ve özenle gerçekleştirdiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine sıcak yemek dağıtımı hizmetimizi her Ramazan ayında olduğu gibi bu senede titizlikle devam ettireceğiz.’’ dedi.

3B Haber / Melih KARAALP

Son Güncelleme: 29.03.2022 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.