Beypazarı’nda Festivale Geri Sayım Başladı

07 Haziran 2022 Salı 20:56
Beypazarı’nda Festivale Geri Sayım Başladı

Bu yıl 26’ncısı gerçekleştirilecek olan Uluslararası Beypazarı Festivali'ne sayılı günler kaldı. 3 gün boyunca dolu dolu geçecek festival birbirinden farklı etkinliklere sahne olacak.

10-11-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan festival için tüm hazırlıklar tamamlanarak geri sayım başladı. Pandemi döneminde ara verilen festival, hazırlanan etkinlik programları ile tüm katılımcıları doyasıya eğlendirmesi bekleniyor.

Konserler, sergiler, sokak sanatçıları, yarışmalar, tarih kültür ve turizm tanıtım standları, animasyon gösterileri ile dolu dolu geçecek festival de Beypazarı'nın yöresel gıdaları, Beypazarı kurusu, tarhanası, ev makarnası, cevizli sucuğu, yaprak sarması ve 80 katlı baklavası gibi ürünler de festivale gelen ziyaretçilerin tadımına sunulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.