Öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İçin Pedal Çevirdi

27 Ekim 2023 Cuma 10:17
Öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İçin Pedal Çevirdi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yılı kutlamaları Beypazarı’nda çeşitli etkinliklerle başladı.

Beypazarı İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve organize edilen kutlamalar çerçevesinde ilk olarak Bisiklet sürüşüyle başladı.

İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’ın startını verdiği bisikletçiler, Ilıman mevkii’nden başladıkları bisiklet sürüşüne, Milli Egemenlik Caddesi, Bankalar Caddesi ve Alparslan Türkeş Bulvarı geçilerek geldikleri Kaymakamlık binası önünde Kaymakam Vedat Yılmaz, Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Jandarma Komutanı Haluk Muharrem Uzun bisikletçileri karşılarken, burada bisikletçilerin taşıdığı Türk bayrağını Milli Sporcu Mizgin Ay, Kaymakam Vedat Yılmaz’a sundu.

Kaymakam Yılmaz Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayarak, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve kurum amirlerimizin katılımıyla bir bisiklet turu düzenledik. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, başta olmak üzere tüm şehitlerimize bize bu güzel Cumhuriyeti armağan ettikleri için hepsine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.