Mansur Yavaş’tan Üniversite Sınavı Ücreti Desteği

14 Şubat 2022 Pazartesi 16:53
Mansur Yavaş’tan Üniversite Sınavı Ücreti Desteği

Ankara’da sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ücretlerini ödeyeceklerini duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, yaptığı duyuruyla geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sınav ücretlerinin ödeneceğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan paylaşımda, ‘’Geçen sene Türkiye'de bir ilke imza atarak gençlerimizin sınav ücretini ödemiştik. Bu sene de sosyal yardım alan ailelerimizden başvuruda bulunanların çocukları için YKS ücretlerini karşılayacağız. Yarınımızın umudu gençlerimiz için buradayız ve burada olmaya devam edeceğiz.’’ açıklamalarına yer verildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sosyal yardım alan ailelere gönderdiği mesajda, ‘’Çocuklarımızın eğitim hayatından mahrum kalmaması adına bu sene de sosyal yardım alan ailelerimizin üniversite sınavına girecek olan çocuklarının YKS başvuru ücretlerini ödeyeceğiz. https://forms.ankara.bel.tr/yks2022 adresinden sınava girecek çocuğunuzun bilgileriyle birlikte ÖSYM tarafından onaylanmış YKS Başvuru Belgesi’ni en geç 1 Mart 2022 tarihine kadar sisteme yükleyerek ön başvuru yapabilirsiniz. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kriterlere uygun olmanız halinde ilgili tutar T.C. kimlik numaranıza tanımlı olacak şekilde Vakıfbank’a yatırılacaktır. Yatırıldığı gün SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Evlatlarımızın gözlerinden öper, üniversite sınavlarında başarılar dilerim.’’ ifadeleri yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.