Mansur Yavaş'tan 260 Bin Aileye Ramazan Yardımı

31 Mart 2022 Perşembe 10:36
Mansur Yavaş'tan 260 Bin Aileye Ramazan Yardımı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapılacağını duyurdu.


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılan Başkent Kart’a 500 lira yükleme yapılacak. Ayrıca et için de 100 lira ek ödeme Başkent Kartlara yüklenecek.


Pandemi sürecinden itibaren elini yoksulların üzerinden çekmeyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan hazırlıklarını da tamamladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ihtiyaç sahiplerine 100 lirası et olmak üzere toplam 600 lira Ramazan desteğinde bulunacak. Nisan ayının ilk 10 günü içinde 500'er lira, 24 Nisan'a kadar da et parası ihtiyaç sahiplerine önceden dağıtılan ‘Başkent Kart'a yatırılacak.

Son Güncelleme: 31.03.2022 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.