MANSUR YAVAŞ 2022 YILINA DAMGASINI VURACAK 110 PROJEYİ AÇIKLIYOR

23 Haziran 2022 Perşembe 09:52
MANSUR YAVAŞ 2022 YILINA DAMGASINI VURACAK 110 PROJEYİ AÇIKLIYOR

12 Haziran’da yapılması planlanan ancak, Ankara’da yaşanan sel felaketi sebebiyle iptal edilen lansman gecesi 29 Haziran Çarşamba Günü saat 19.00’da Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkentlilerin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan 110 yatırım projesinin toplu açılış, temel atma ve tanıtım törenine ev sahipliği yapacak.

Başkan Yavaş, İstasyon Caddesi Alternatif Bulvar Projesinden Panora Önü Köprülü Kavşağı’na, Ankara Bulvarı-Sabancı Bulvarı Bağlantı Yolu’ndan Nallıhan- Çayırhan İçme Suyu Hattı’na, Ansera Teknoloji Köprüsü’nden Mamak Öğrenci Barınma Merkezi’ne kadar birçok projeyi 29 Haziran’da yapacağı lansman toplantısıyla açıklayacak.

Göreve geldiği günden itibaren Başkentlilerin ihtiyaçları doğrultusunda ‘ortak aklı’ öne çıkaran yönetim anlayışını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2022 yılına damgasını vuracak 110 projeyi daha Başkentlilerle buluşturacak. Başkan Yavaş, 29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 19.00’da Ankara Spor Salonu’nda Başkentlilerin katılımıyla düzenlenecek toplu açılış, temel atma ve tanıtım töreni ile hayata geçirilecek projeleri tek tek kamuoyuyla paylaşacak.

Başkan Yavaş, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi, İvedik-Polatlı İçme Suyu Hattı, Mamak-Gölbaşı İçme Suyu Hattı, TRT Genel Müdürlüğü Önü Köprülü Kavşağı, Ankara Kalesi ve Roma Tiyatrosu’ndaki restorasyon çalışmaları ile Ankara Büyükşehir Belediyesinin kentin dört bir yanında yapımına devam ettiği projelerin son durumu hakkında da vatandaşlara bilgi verecek.

Toplantıda; Birlik Mahallesi E-Spor Merkezi, Sakarya Caddesi Çiçek Satış Alanları Projesi, Elmadağ Hasanoğlan Kesimhane Projesi, Şereflikoçhisar Kesimhane Projesi ve birçok ilçeye kazandırılacak yeni parkların tanıtımı da yapılacak.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.