LÖSEV İncileri Beypazarı'nda

05 Mart 2022 Cumartesi 16:38
LÖSEV İncileri Beypazarı'nda

LÖSEV'in, Anaokulu, ilkokul, ortaokul ile lisedeki çocuk ve gençlerde sivil toplum ve sosyal sorumluluk bilincini geliştirerek geleceğin duyarlı bireylerinin yetişmesini sağlamak amacıyla yürütülen uzun dönemli projelerinden biri olan LÖSEV İncileri, öğrencilere, velilere ve eğitimcilere LÖSEV’i tanıtırken ilgilerini katkıya dönüştürüp uzun vadede bilinçli, topluma duyarlı gönüllüler kazandırmak ve özellikle geleceğimiz olan çocukları sağlıklı beslenme, hareketli yaşam, hastalıklardan korunma yolları hakkında bilinçlendirilmesini hedefliyor. 

Bu kapsamda Beypazarı'ndaki okulları ziyaret eden LÖSEV İncileri, yapmış oldukları çalışmalar ve lösemi hakkında bilgiler vererek kansere karşı farkındalık oluşturmak adını öğrencilerin bilinç kazanması için öğrencilere eğitim verdi. 

Son Güncelleme: 05.03.2022 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.