Kaymakam Erdoğan Ziyaretlerine Devam Ediyor

14 Şubat 2022 Pazartesi 15:08
Kaymakam Erdoğan Ziyaretlerine Devam Ediyor

Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan ilçedeki ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Erdoğan, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karadede, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Haluk Muharrem Uzun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaattin Biçen ve Orman İşletme Müdürü Kadir Pekal ile birlikte Dudaş Mahallesi'nde Şehit Sefa Tiftik'in ailesi ile Hırkatepe Mahallesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Ali Yıldırım'ın ailesine ziyarette bulundu. Ziyaretlerinin ardından Hırkatepe Mahallesinde bulunan Gazi Gündüzalp'in kabrine giden Kaymakam Erdoğan ve beraberindeki heyet kabir başında dua ederek ziyaretlerini sonlandırdı.

Ziyaret ettiği şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Oktay Erdoğan, ailelerle sohbet edip herhangi bir sorun ve sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Şehit ve gazi aileleri de Kaymakam Erdoğan’a ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyetleri dile getirerek teşekkürlerini sundular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.