Kaymakam Erdoğan Muhtarlar ile Birlikte

30 Haziran 2022 Perşembe 09:21
Kaymakam Erdoğan Muhtarlar ile Birlikte

Kaymakam Oktay Erdoğan, taşra mahalle ve merkez mahalle muhtarlarıyla, Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.

Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan başkanlığında düzenlenen genel istişare toplantısına Kaymakam Refiki Esma Atasever, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Göksu, Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Köksal ile birlikte diğer mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarların vatandaş ile devlet arasında köprü görevi gördüğüne değinen Kaymakam Oktay Erdoğan, “Kamu yönetim zincirinin ilk halkası muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir öneme sahip olup, mahallelerimizde devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır. Değerli muhtarlarımız, sizlerin bizlere ileteceği sıkıntı ve sorunları, kamu hizmetlerine ilişkin istek ve arzuları dinlemek hem de kamu hizmetlerinin kırsalda ve merkez mahallelerimizde yerinde uygulanmasına yönelik sizlerle belli aralıklarla bir araya geliyoruz. Buradaki amacımız, mahallelerimizin sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemek ve ilgili kurumlarımızın koordinesinde, imkanlarımız ölçüsünde çözüme kavuşturmaktır.” şeklinde konuştu.

Kaymakam Oktay Erdoğan, tüm muhtarlara seslenerek, yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla çok dikkatli olunmasını, ayrıca mahallelerinde kurban kesimleri sonrasında çevre kirliliği oluşturacak faktörlere izin verilmemesini istedi.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ve muhtarların taleplerinin alınmasının ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.