Karaşarlılar Derneği Eğriova Festivali’ne Hazırlanıyor

10 Haziran 2022 Cuma 09:53
Karaşarlılar Derneği Eğriova Festivali’ne Hazırlanıyor

Karaşar 16.Geleneksel Eğriova Yayla Festivali 26 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek.

Karaşar Beldesi’nin mahalle olmasından bugüne gerçekleştirilmeyen festival, Karaşarlılar Derneği’nin aldığı karar ile uzun bir aranın ardından bu yıl tekrar düzenleniyor. Yıllar sonra yeniden düzenlenecek festivalde, Karaşar’ın kendine has yöresel kültürü ve folklorik oyunlarıyla renkli görüntülere sahne olması bekleniyor.

Tüm yöre halkını festivale davet eden Karaşarlılar Derneği, Ankara’dan festivale katılacak olanlar için de otobüs organize edildiğini duyurdu. Festivale ulaşım için dernek yönetiminden yapılan duyuruda;

‘’26 Haziran’da Eğriova’da yapılacak Yayla Festivaline ulaşım için Gidiş-Dönüş kişi başı 75 TL’dir. Üzerini derneğimiz finanse edecektir. Festivale katılacaklar kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Son müracaat 24 Haziran Saat 14.00’tür. Otobüsler 26 Haziran günü Dernek Merkezi Akdere ve Sincan Şubelerimizin önünden sabah saat 06.00’da hareket edecektir.’’ ifadeleri kullanıldı.

Dernek İrtibat Numaraları:

Merkez: 03123671878

Sincan : 03122729090

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.