İYİ Gençlikte Bayrak Değişimi

09 Şubat 2022 Çarşamba 22:14
İYİ Gençlikte Bayrak Değişimi

Beypazarı İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Berat Küçük görevini Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Koray Ünlü’ye devretti.

İnözü Vadisi Zindancık Tesislerinde gerçekleştirilen devir teslim törenine İYİ Parti İlçe Başkanı Yakup Türkoğlu ve İlçe Yönetimi, İYİ Parti Meclis Üyeleri Atila Çelik, Atanur Doğan Erten ve Hamdi Benli, İYİ Parti Gençlik Kolları İl Sekreteri Murat Köç, Gençlik Kolları İl Teşkilat Başkanı Tayfun Göçer, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcıları Mustafa Köroğlu ve Elif Çevik, İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Nuri Öztürk ve birçok partili genç katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Yakup Türkoğlu, ‘’Partimiz 4.senesinde, yeni kurulan bir parti ama yeni kurulmamıza rağmen çok eski partilerde dahil olmak üzere çoğu partinin çok çok üzerinde oy oranı ve teveccühle şu an çok iyi giden bir parti durumundayız. Bu noktaya gelene kadar kurucularımız, yöneticilerimiz çok emek verdiler ve buraya getirdiler. Partimize Türkiye genelinde olduğu gibi Beypazarı’nda da çok iyi tepkiler var, çok güzel enerjiler alıyoruz. Bu birlik beraberliğimizle partimizi daha da ileriye taşıyacağız. Ben eski başkanımız Berat’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni başkanımız Koray’a da başarılar diliyorum.’’ dedi.

BEYPAZARI BELEDİYESİ’Nİ ALACAĞIZ!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Beypazarı Meclis Üyesi Atila Çelik, ‘’Çok kıymetli kardeşlerim, her zaman yanınızda olacağımıza burada sizlerin huzurunda söz veriyorum. Sizlerle birlikte çalışacağız, sizlerle birlikte başaracağız, sizlerin her zaman yanında olacağız. Size bir telefon kadar yakınız. Fitneye, fesata müsaade etmeyeceğiz. Birlik beraberlik için önümüzdeki seçimde Beypazarı Belediyesi’ni teslim alacağız.’’ açıklamalarında bulundu.

KAR TANESİYDİK, ÇIĞ OLDUK

İYİ Parti Gençlik Kolları Ankara İl Teşkilat Başkanı Tayfun Göçer, ‘’Her iki kardeşime de yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Biz bir kar tanesiydik şimdi bir çığ olduk. Partimiz günden güne büyüyor. Bunun onlarda farkında ve bizi durdurmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama bizler durmayacağız ve büyüyerek onların karşısında olmaya devam edeceğiz. ‘’ dedi.

BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Beypazarı Gençlik Kolları Başkanlığı görevini devir alan Koray Ünlü, ‘’Bizimki bir bayrak yarışı, bizde bayrağı daha ileriye taşımak adına yönetimim ve genç arkadaşlarımla birlikte büyüklerimizin göstermiş olduğu yol haritasıyla başarıya ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.’’ dedi.

Son Güncelleme: 09.02.2022 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.