'Dünya Yetimler Günü' Nedeni İle İftar Programı Düzenlendi

17 Nisan 2022 Pazar 13:11
'Dünya Yetimler Günü' Nedeni İle İftar Programı Düzenlendi

Beypazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Beypazarı Belediyesi tarafından, her yıl Ramazan ayının 15.günü olarak kutlanan “Dünya Yetimler Günü” nedeniyle iftar programı düzenledi.

Evliya Çelebi Ticaret Meslek Lisesi toplantı salonunda düzenlenen iftar programına Kaymakam Oktay Erdoğan, Kaymakam Refiki Ökkeş Yusuf İnce, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaattin Biçen, mahalle muhtarları, öksüz ve yetim çocuklar ile aileleri katıldı.

İftar programında konuşan Kaymakam Erdoğan, "Ramazan ayının 15'inde kabul edilen dünya yetimler günü münasebetiyle iftarımızı ilçemizde yaşayan öksüz, yetim çocuklarımız ve mahalle muhtarlarımızla birlikte yaptık. Davetimizi kabul ederek katılan ailelerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ederim. Dünya hayatı çeşitli imtihanlarla geçmekte. Bunlardan bazıları da insanların sevdiklerinin dünyadan erken ayrılmasıdır. Öksüz ve yetim çocuklarımızın her zaman yanındayız. Ben bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Düzenlenen iftar programında Kaymakam Oktay Erdoğan, öksüz, yetim çocuklar ve beraberindeki aileleriyle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti ve hediyelerini takdim etti.

Son Güncelleme: 20.04.2022 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.