CHP Beypazarı İlçe Başkanlığı Depremzedelerin Yanında

17 Şubat 2023 Cuma 10:01
CHP Beypazarı İlçe Başkanlığı Depremzedelerin Yanında

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde büyük yıkıma yol açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Başkanı Hasan Kostak, deprem felaketi nedeniyle evlerini kaybeden ve Beypazarı’na yerleşen depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda bir açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Başkanı Hasan Kostak yaptığı açıklamada, “Bir haftalık zaman zarfında ilçemize yerleşen ve ziyaret edebildiğimiz depremzedelerimizin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Gözlemlerimiz doğrultusunda yardım ederken dikkat edilmesi gereken hususlar, aileler ziyaret edilerek ihtiyaçları doğrultusunda alışveriş yapılmalıdır. Özellikle iç giyim ve kişisel bakım ürünleri sorularak alınmalı. Çocuklarımıza alınan ayakkabı ve giysiler kullanılmamış olmamalı, numaraları alınmalı. Kuru gıda ve kahvaltılık yiyecekler süreklilik arz ediyor. Vatandaşlarımızın ilaçlarını sorarak temin edebilirsiniz.” ifadeleri yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.