CHP Aile Destekleri Sigortası’nı Beypazarılılara Anlattı

04 Temmuz 2022 Pazartesi 08:58
CHP Aile Destekleri Sigortası’nı Beypazarılılara Anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığı ve Ankara İl Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği ve Ankara’nın tüm ilçelerinde eş zamanlı olarak başlatmış olduğu ‘’Aile Destekleri Sigortası’’ projesi Beypazarı’ndaki vatandaşlara anlatıldı.

Asgari ücretin altında geliri olan veya hiç geliri olmayan bütün aileleri kapsayacak ‘Aile Destekleri Sigortası’ projesini vatandaşların evlerini ve iş yerlerini ziyaret ederek anlatan CHP heyeti, projenin detaylarını Beypazarılılar ile paylaştı.

Beypazarı CHP İlçe Başkanı Hasan Kostak proje ve ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı ve Ankara İl Başkanlığımızın ortak çalışmasıyla; Ankara’nın tüm ilçelerinde eş zamanlı olarak Aile Destekleri Sigortası’nı vatandaşlarımıza anlatarak, partimize yeni üye katılımı sağladık. Ev ziyaretleri ve saha çalışmasında bizlerle olan Kadın Kolları MYK Üyemiz Necla Erdem’e, Ankara İl Başkanlığı sekterimiz Ozan Ergün Doğan’a, Büyükşehir Belediyesi Partimiz Grup Sekreteri Servet Akman’a, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu üyelerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.’’ dedi.

Son Güncelleme: 04.07.2022 09:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.