Beypazarı’nda Üniversite, Gençlik ve Spor Söyleşisi Yapıldı

16 Aralık 2022 Cuma 08:57
Beypazarı’nda Üniversite, Gençlik ve Spor Söyleşisi Yapıldı

T.C Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu, “Beypazarı’nda Üniversite, Gençlik ve Spor” konulu söyleşi gerçekleştirdi.

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşi programının konuğu, Beypazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özgür Bediz oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özgür Bediz, üniversiteli öğrencilere Beypazarı’nı, Beypazarı’nda sporu ve gençliği anlattı.

Bediz, “Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulunda "Beypazarı'nda Üniversite, Gençlik ve Spor" konulu konferansta Beypazarı'nda Spor faaliyetleri, projeler ile öğrencilerimizin beklentilerini paylaştık. Üniversitemize sunmuş olduğu imkan için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 16.12.2022 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.