Beypazarı’nda UNESCO Çalıştayı

28 Temmuz 2022 Perşembe 21:21
Beypazarı’nda UNESCO Çalıştayı

T.C Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’un başkanlığında Beypazarı’nda UNESCO çalıştayı yapıldı.

İpek Yolu Kuzey koridorunda bulunan Beypazarı, Ayaş, Göynük ve Taraklı ilçelerinin Belediye Başkanları ve Kaymakamlarının katılımıyla gerçekleşen çalıştayda bu dört ilçenin ‘UNESCO Dünya Miras Listesi Seri Adaylık’ süreci ile ilgili çalışmalar başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan T.C Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, ‘’Bugün Beypazarı'nda, İpek Yolu Kuzey Koridorunda bulunan 4 ilçemizin (Ayaş, Beypazarı, Göynük, Taraklı) Belediye Başkanları ve Kaymakamları ile bir araya gelerek, ilçelerimizin UNESCO Dünya Miras Listesi Seri Adaylık süreci ile ilgili çalışmaları başlattık.’’ dedi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yaptığı açıklamada ‘’Önümüzdeki süreci en iyi şekilde değerlendirip gerekli çalışmaları yaparak Beypazarı’mızın UNESCO sürecini başarıyla tamamlamayı hedefliyoruz. Bu süreçte bizlere verdikleri desteklerden dolayı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Özgül Özkan Yavuz’a teşekkürlerimi sunuyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.