Beypazarı’nda 10 Kasım Atatürk 'ü Anma Programı Gerçekleşti

10 Kasım 2023 Cuma 16:02
Beypazarı’nda 10 Kasım Atatürk 'ü Anma Programı Gerçekleşti

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıldönümü münasebetiyle Beypazarı’nda anma programı düzenlendi.

Hanlarönü meydanında bulunana Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan başlayan anma programı, saatlerin 09.05’i göstermesiyle sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması okunmasının ardından saat 09.30'da Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezinde devam etti.

Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan anma programına Vedat Yılmaz, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Büyükbaş, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Beypazarı Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şiirlerin okunması, öğrencilerin hazırlamış olduğu 10 Kasım konulu oratoryo sunumunun öğrenciler tarafından seslendirilmesi sonrası tören sona erdi.

Anma programının bitiminden sonra Kaymakam Vedat Yılmaz bu güzel programdan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.