Beypazarı Zabıtasından Fahiş Fiyat Denetimi

31 Aralık 2021 Cuma 11:56
Beypazarı Zabıtasından Fahiş Fiyat Denetimi

Beypazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, gıda ürünlerinin satıldığı dükkanlar ve market zincirlerinde raf ve kasa fiyatı denetimi yaptı.

Gıda raflarından seçilen farklı kalemden ürünler kasadaki fiyat okuyucuları ile mukayese edildi. Denetimlerde ürünlerin fiyatı, son kullanma tarihleri, ürün ambalajları ve genel hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı da kontrol edildi. Şehir merkezinden başlayarak ilçe geneline yayılan denetimlerde kurallara uymayan işyerlerine yönelik ise cezai işlem uygulandı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’İnsan sağlığını ve halkımızın ekonomik refahını her şeyin önünde tutuyoruz. Bu nedenle de vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenilir piyasa şartlarında alışveriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla denetimlerimizi sürekli olarak gerçekleştiriyoruz.’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.