Beypazarı Zabıtası Kurban Denetiminde

06 Temmuz 2022 Çarşamba 13:24
Beypazarı Zabıtası Kurban Denetiminde

Beypazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kurban satış yerlerinde incelemelerde bulundu.

Sorunsuz bir kurban döneminin gerçekleşmesi için hayvan pazarı zabıta ekipleri tarafından titizlikle denetlenerek, vatandaşların sağlıklı bir şekilde alışveriş yapmaları için gerekli tedbirler alındı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’Kurban ibadetinin usulüne uygun şekilde yapılması ve bayramın en güzel şekilde geçmesi için belediye ekiplerimizle birlikte tüm tedbirleri alıyoruz. Bu açıdan hayvan ticareti ile uğraşan insanlarımızın daha rahat şartlarda satış yapmaları, vatandaşlarımızın da daha hijyenik ortamlarda kurbanlıklarını seçmeleri ve satın almaları için denetimlerimize devam ediyoruz.’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.