Beypazarı Müftülüğü’nden Teşekkür Ziyareti

19 Şubat 2022 Cumartesi 15:28
Beypazarı Müftülüğü’nden Teşekkür Ziyareti

Beypazarı İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, diyanet görevlileri Mehmet Çakır ve İsmail İnözü ile birlikte ilçe müftülüğü tarafından gerçekleştirilen yardım kampanyalarında maddi ve manevi olarak büyük katkıları olan Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etmek için ABB Beypazarı İYİ Parti Meclis Üyesi Atila Çelik’e ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen destek ve yardımlardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Beypazarı Müftüsü Ahmet İnciler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Meclis Üyesi Atila Çelik’e teşekkür ederek bir tablo hediye etti.

Ziyaretten dolayı İlçe Müftüsü Ahmet İnciler ve beraberindeki heyete teşekkür eden ABB Beypazarı İYİ Parti Meclis Üyesi Atila Çelik, ‘’Beypazarımıza çakılacak olan her bir çivi için bizler elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Böyle güzel olaylara vesile olmamızı sağlayan ilçe müftülüğümüze çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.