Beypazarı Hanımlar Lokali Kursları Sürüyor

19 Ekim 2022 Çarşamba 09:56
Beypazarı Hanımlar Lokali Kursları Sürüyor

Şehit Yarbay Songül Yakut Hanımlar Lokali Beypazarılı hanımlara hizmet vermeye devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi hanımlar lokali, Hacıkara Mahallesi Yıldırım Beyazıt Sokak’ta nezih ortamı ve güler yüzlü personeli ile faaliyetlerini sürdürüyor.

Kadınların sosyal hayata katkı sağlamaları, farklı etkinlikler içerisinde yer almaları adına kurulmuş olan hanımlar lokalinde; tel kırma ve çeşitli el sanatları kurslarının yanı sıra pilates, HIIT kardio, step ve aerobik kursları da veriliyor.

Şehit Yarbay Songül Yakut Hanımlar Lokali’nde Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri kadınlara özel spor seansları gerçekleştirilirken, Salı günleri ise el sanatları kursları veriliyor. Spor seansları ise günde dört seans şeklinde gerçekleştiriliyor.

Aylık katılım için 50 TL, yıllık katılım için ise 120 TL ücreti Beypazarı Belediyesi tahsilat veznelerine yatırmak kaydıyla Hanımlar Lokali’nde gerçekleştirilen kurslardan faydalanılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.