Beypazarı CHP’den ANKAPARK’a Gezi

03 Ağustos 2022 Çarşamba 11:20
Beypazarı CHP’den ANKAPARK’a Gezi

Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Başkanlığı ANKAPARK’ı gezerek incelemelerde bulundu.

Eski ABB Başkanı İ.Melih Gökçek döneminde 801 milyon dolara mal edilerek yapılan ve çürümeye bırakılan ANKAPARK’ın, 3 yıl süren hukuki mücadele sonunda ABB’e devredilmesiyle birlikte vatandaşların israfı gözleriyle görmesi için ziyaretçiye açıldı.

Beypazarı CHP İlçe Başkanı Hasan Kostak ve İlçe Yönetimi de İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ANKAPARK gezisine katılarak yapılan israfı yerinde gördü.

Beypazarı İlçe Başkanı Hasan Kostak yaptığı açıklamada, ‘’ İl Başkanlığımız, İlçe Başkanlarımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile Ankapark'ı dolaştık. İnceleme sonrası İl Başkanımız basın açıklamasında bulundu. Devletin parasının nasıl israf edildiğini görmek can sıkıcıydı.’’ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 03.08.2022 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.