Başkan’dan Vatandaşın İçini Isıtan Duyuru

04 Ocak 2022 Salı 13:09
Başkan’dan Vatandaşın İçini Isıtan Duyuru

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal yardım alan ailelere doğalgaz ücretlerinin ikinci ödemesinin Başkent Kart’lara yatırıldığını duyurdu.

Başkan Yavaş dün akşam saatlerinde yaptığı paylaşımda, “Türkiye’de bir ilk olan doğalgaz desteğimiz kapsamında; 192.080 ailemizin Başkent Kart’larına yapacağımız toplam 400.349.350 TL’lik doğalgaz desteğimizin hane başı 500’er TL’lik ikinci ödemesini bugün tamamlıyoruz. Ailelerimiz yarından itibaren yakıt harcamasında bulunabilirler.’’ İfadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bu açıklamasından sonra Beypazarı’nda doğalgaz yardımı alan ailelerin ne yapacağı açıklığa kavuştu. Bilindiği üzere Beypazarı’nda bulunan gaz dağıtım şirketinin Gazmatik anlaşması bulunmuyor. Bu sebeple doğalgaz yardımı alan aileler söz konusu yardımı doğalgaz alımında kullanamayacak. Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan yetkililer, Beypazarı’nda sosyal yardım alan aileler Başkent Kart’larına aktarılan yakıt ücretleri BİM Marketler hariç ilçede bulunan diğer tüm marketlerde, diğer ihtiyaçları için kullanılabileceği bilgisini aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.