ASKİ Beypazarı’nda Mazgal Temizliği Yapıyor

25 Haziran 2022 Cumartesi 11:05
ASKİ Beypazarı’nda Mazgal Temizliği Yapıyor

ASKİ Beypazarı Bölge Müdürlüğü tarafından bir yandan ilçenin altyapısına yönelik çalışmalar devam ederken, diğer yandan da ilçe genelinde bulunan mazgalların temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

ASKİ ekipleri, belirli aralıklarla gerçekleştirdiği mazgal temizlik çalışmalarına son zamanlarda etkili olan şiddetli yağışlardan dolayı herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına hız kazandırdı. Yapılan temizlik çalışmaları ile Beypazarı’nda yaşanacak ani bir yağış sebebiyle oluşabilecek taşkınların önüne geçiliyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ASKİ Beypazarı Bölge Müdürlüğü yetkilileri, ‘’Son zamanlarda ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde yağışlar oluşuyor. Mazgallarda biriken atıklar sebebiyle de bu yağışlardan olumsuz etkilenmemek adına temizlik çalışmalarımızı sürekli olarak yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan da mazgalların içine pet şişe, çöp gibi malzemelerinin atılmaması konusunda duyarlı olmalarını istiyoruz.’’ dedi.

3B Haber / Melih KARAALP

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.