Ankara Sağlık Müdürü Beypazarı’nı Ziyaret Etti

09 Haziran 2022 Perşembe 12:57
Ankara Sağlık Müdürü Beypazarı’nı Ziyaret Etti

Ankara Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe, Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe'ye, Acil Sağlık Başkanı Doç. Dr. İshak Şan, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Sarı, Destek Başkanı Zübeyir Dedeoğlu, Halk Sağlığı Başkanı Doç. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu ve Koordinatör Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Oğuz Sarıyıldız eşlik etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ziyarette ilçe genelinde yapılan çalışmalar ve sağlık hizmetleri değerlendirilirken, Beypazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak açılması planlanan eski Kaymakamlık binası hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Oktay Erdoğan, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ankara İl Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe ve yönetimine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.