Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Cahit Çelik, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

22 Mart 2022 Salı 10:03
Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Cahit Çelik, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Cahit Çelik, Kaymakam Oktay Erdoğan ve beraberindekiler okuldaki üretim alanlarını gezerek okul müdürü Nuri Caner'den bilgi aldı.

Okul müdürü Nuri Caner, 2021'de okul mobilyaları ve temizlik malzemeleri üretiminde 16 milyon liralık ciro elde edildiği belirterek 2022 yılı için de şu ana kadar 10 milyon liralık sipariş alındığını söyleyerek başkentteki tüm okulların masa ve sıraları ile denet setleri, okul mobilyaları ve dezenfektan üretimlerinin yapıldığını kaydetti. 

Gezi sonunda Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Cahit Çelik, "Üreterek öğreten Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerini kutluyorum. Burada gördüğüm uyumlu eğitim ekibi ve öğrencilerinin başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Son Güncelleme: 22.03.2022 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.