ABB Doğalgaz Destekleri Başkent Kartlara Yüklendi

Başkent Karta yüklenen doğalgaz destekleri artık POLGAZ ödemelerinde kullanılabilecek.

17 Şubat 2022 Perşembe 11:06
ABB Doğalgaz Destekleri Başkent Kartlara Yüklendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamış olduğu ‘’Kara Kış Destek Paketi’’ kapsamında 3. ve son ödeme olan 500 TL’lik doğalgaz desteği ücreti sosyal yardım alan vatandaşların Başkent Kartlarına yüklendi.

ABB’den Beypazarılı sosyal yardım alan vatandaşlara yapılan açıklamada ‘’Değerli hemşehrimiz, doğalgaz desteğinizin 3. ve son ödemesi olan 500 TL Başkent Kartlarınıza yüklenmiştir. Beypazarı ilçemizin doğalgaz altyapısını sağlayan POLGAZ firmasıyla entegrasyonumuz tamamlanmıştır. Hacıkara Mahallesi. Şehit Sadık Ekiz Cad. No:28/18 Beypazarı/ANKARA adresinde bulunan POLGAZ veznelerinden Başkent Kartlarınız ile doğalgaz faturalarınızı ödeyebilirsiniz. İşlemleriniz esnasında KOMİSYON ALINMAYACAKTIR. İyi günler dileriz.’’ ifadelerine yer verildi.

Önceki aylarda yapılan doğalgaz destek ücretleri Beypazarı'ndaki doğalgaz dağıtım firması POLGAZ ile entegrasyon bulunmadığından dolayı market alışverişlerinde kullanılırken, yapılan entegrasyon çalışması ile artık doğalgaz fatura ödemelerinde kullanılabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.