ABB Beypazarı’ndaki Yatırımlarının Açılışına Hazırlanıyor

23 Ocak 2023 Pazartesi 10:19
ABB Beypazarı’ndaki Yatırımlarının Açılışına Hazırlanıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Beypazarı’na yapılan birçok yatırımın açılışını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapacak.

Daha yeşil bir Başkent için çalışmalarını aralıksız sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, istihdama katkı sağlamak ve kendi çiçeğini üretmek amacıyla kurduğu “Beypazarı Sera Tesisi”, Beypazarı ve bölgesinin en büyük ihtiyaçlarından biri olan “Yaşlı Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi”, sosyal, kültürel, eğitime yönelik ve sportif tüm faaliyetlerin sunulacağı, engelli ve yaşlı bireyler adına birçok çalışmanın bünyesinde bulunacağı “Aile Yaşam Merkezi” başta olmak üzere ilçeye kazandırılan birçok alan ve yatırım için toplu açılış töreni düzenlenecek.

Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan toplu açılış törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yanında birçok siyasi isminde katılması bekleniyor.

3B Haber / Melih KARAALP

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.