ABB Beypazarı Aile Yaşam Merkezi Kayıtları Başladı

10 Temmuz 2023 Pazartesi 17:19
ABB Beypazarı Aile Yaşam Merkezi Kayıtları Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankaralıların hizmetine sunduğu Aile Yaşam Merkezleri'nden bir yenisini daha Beypazarı’na kazandırdı. Beypazarı Aile Yaşam Merkezi, üye kayıtlarını almaya başladı.

Beypazarı Aile Yaşam Merkezi, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin tüm Ankaralılar için sunduğu hizmetlerden Beypazarılı çocukların, gençlerin ve vatandaşların da yararlanabilmelerini sağlamak amacı ile hizmete açıldı.

Beypazarı Aile Yaşam Merkezi, zemin katta E-Spor ve Kreş, giriş katta Kadınlar Lokali, 1.katta BELMEK Kursları, 2.katta çok amaçlı salonlar ve fuaye alanı, 3.katta Gençlik Merkezi olarak vatandaşlara hizmet verecek.

Çocuklar ve gençler başta olmak üzere Beypazarılı vatandaşlar üye olmak kaydıyla Beypazarı Aile Yaşam Merkezi’nde verilecek olan tüm hizmetlerden ücretsiz faydalanabilecek. Merkeze üye olan çocuklar ve gençler, E-Spor, bilgisayar, internet, step, aerobik, kondisyon, kütüphane, İngilizce, diksiyon, resim, el sanatları, tiyatro, bağlama, ud, gitar, org gibi faaliyetlerden istifade edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.