Vatandaşlar Çayırhan Termik Santrali’nden Şikayetçi

03 Temmuz 2022 Pazar 21:59
Vatandaşlar Çayırhan Termik Santrali’nden Şikayetçi

Çayırhan Termik Santrali bacalarında filtre kullanılmadığı iddiaları ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde çekilen görüntülerde, termik santralin bacasından siyah dumanlar yükseldiği gözlemlendi.

Beypazarı Demokrat Parti İlçe Başkanı Enver Atak, tesadüf eseri termik santralin yanından geçerken dikkatini çeken siyah duman salınımını cep telefonu kamerası ile kayıt altına alarak santral bacasında filtre kullanılmadığını öne sürdü.

Bölge çiftçileri tarafından da bu konu hakkında şikayet olduğunu söyleyen DP İlçe Başkanı Enver Atak, ‘’Bölgede çiftçilik yapan birçok çiftçimizde aynı durumdan şikayetçi. Çiftçilerimiz, santralden filtresiz olarak salınan zararlı dumanın sabah saatlerinde ürünlerin üzerine çiğ olarak düşmesiyle ekmiş oldukları mahsullere zarar verdiğini belirtiyor.’’ dedi.

3B Haber / Melih KARAALP

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.