Mansur Yavaş Döneminde Ankara Zirveye Tırmandı

22 Temmuz 2022 Cuma 11:15
Mansur Yavaş Döneminde Ankara Zirveye Tırmandı

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR) tarafından her yıl binlerce öğrenci içerisinde yapılan 'Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri' araştırmasında Başkent Ankara, ABB Başkanı Mansur Yavaş döneminde 10.sıradan 2.sıraya tırmandı.

Şehirden memnuniyet, şehirde kendini güvende hissetme, ulaşım imkanları, eğlence, spor, esnafla ilişkiler, öğrencilere karşı halkın tutumu, gezi, sosyal, sanatsal ve kültürel etkinlikler gibi konularda öğrencilerin cevaplarına göre belirlenen araştırmanın sonucunda, üniversite öğrencilerinin yaşamaktan en memnun oldukları şehirler sıralamasında Ankara 2.sıraya yükseldi.

Ulaşımdan suya, internetten geçici barınmaya kadar her konuda öğrencilerin yanında olan Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin öğrenci dostu çalışmalarıyla ve sınırları içerisinde barındırdığı birbirinden başarılı birçok üniversitesiyle Türk akademik hayatına büyük katkı sunan Başkent Ankara, öğrencilerin güven içinde yaşadığı ve mutlu olduğu şehir olarak önemli bir konuma yerleşti.

3B Haber / Melih KARAALP

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.