CHP Beypazarı İlçe Başkanlığı Anıtkabir’de

31 Ağustos 2022 Çarşamba 09:10
CHP Beypazarı İlçe Başkanlığı Anıtkabir’de

Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolasıyla düzenlenen etkinlikte Anıtkabir’e yürüdü.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığı tarafından organize edilen yürüyüşe katılan Beypazarı heyeti, Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi önünden başlayan kortej ile birlikte marşlar eşliğinde Ata’nın huzuruna doğru Anıtkabir’e yürüdü.

Yürüyüşe vatandaşların yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Ankara Milletvekilleri Levent Gök ve Nihat Yeşil, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı da katıldı.

Etkinliğe yoğun ilgi gösteren Ankara halkı, Birinci Meclis’in önünde buluşarak Anıtkabir’e yürüdü ve zaferin 100. Yılında Ata’nın huzuruna çıktı.

3B Haber / Melih KARAALP

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.