Beypiliç İlk 500’de Yerini Aldı

02 Ağustos 2022 Salı 11:43
Beypiliç İlk 500’de Yerini Aldı

Sanayiden hizmetlere, telekomdan bilişime, inşaattan ticarete kadar iş dünyasına yön veren çok sayıda sektörün en büyük şirketlerinin yer aldığı Capital 500 Araştırması, Türkiye’nin en yüksek cirolu 500 şirketini açıkladı.

Araştırma şirketlerin ihracat, kar, çalışan sayısı ve aktif büyüklüğü rakamları, büyüme, ihracat ve kar artışında sektörel bazda en büyük şirketleri, dev şirketlerin illere dağılımı gibi ana başlıkları kapsadı.

Birbirinden değerli şirketlerin yer aldığı listede ‘’Beypi Beypazarı Tarımsal’’ şirketi 3.605.133.810 TL ciro ile Türkiye’nin en yüksek cirolu şirketleri ilk 500 sıralamasında 230’uncu sıraya yerleşerek listede yerini aldı.

Bu yıl listede ilk sırayı yine Tüpraş aldı. İkinci sıraya ise önemli bir atakla Türk Hava Yolları yerleşti. Listede 3’üncülüğe geçtiğimiz yılın 6’ncısı Ahlatcı Kuyumculuk, 4’üncülüğe geçtiğimiz yılın 3’üncüsü Ford Otosan, 5’inciliğe ise 2020 yılının 2’ncisi BİM Birleşik Mağazalar oturdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.