BEYPAZARI’NIN ALTYAPISI DEĞİŞTİ, ÜSTYAPISI TAMAMLANDI

19 Eylül 2022 Pazartesi 16:40
BEYPAZARI’NIN ALTYAPISI DEĞİŞTİ, ÜSTYAPISI TAMAMLANDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan altyapı çalışmaları ile Beypazarı’ndaki asbestli boruların yenilenmesinin ardından üstyapı çalışmaları da sona erdi.

Beypazarı’nda yapılan altyapı çalışmaları sonucunda ilçe genelinde yaklaşık 50.000 (elli bin) metre asbestli su borusunun değişimi tamamlandı. Tamamlanan altyapı çalışmaları ile kazı yapılarak deforme olan sokak ve caddelerde kilit parke taşı döşeme işlemlerinde de sona ulaşıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı Yol ve Asfalt Şefliği ekipleri tarafından başlatılan hummalı çalışmalar sonucunda, asbestli boruların değiştirilerek altyapı yenileme işlemleri tamamlanan tüm mahallelerde kilit parke taşları yenilerek üstyapı çalışmaları da tamamlandı.

ABB ekiplerinin başlatmış olduğu üstyapı çalışmaları ile Beytepe, Cumhuriyet, Zafer, Rüstempaşa, İstiklal, Kurtuluş, Ayvaşık (Kumsüren) ve Hacıkara (Bostanlar) Mahallelerinde yaklaşık 70.000 (yetmiş bin) metre kilit parke taşı yenilerek Beypazarılı vatandaşların ulaşım konforu artırıldı.

Yapılan çalışmalar ile Beypazarı’nda altyapı sorunu kalmadığını ifade eden Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı İYİ Parti Meclis Üyesi Atila Çelik, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın halk sağlığını ve canını önceleyen belediyecilik anlayışıyla ilçemiz başta olmak üzere Ankara’nın birçok ilçesinde asbestli boruların değişim çalışmaları başlatılmıştı. Bu çalışmalar kapsamında da ilçemizde yenilenmesi gereken yaklaşık 50 bin metre asbestli kanserojen su borusunun değişimi tamamlandı. Tamamlanan altyapı ile çalışmaların yapıldığı noktalarda kazılarak deforme olan yollar da ABB Beypazarı Fen İşleri ekiplerimiz tarafından 70 bin metre kilit parke taşı döşenerek yenilendi. Yenilenen altyapı ve yollarımız ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

3B Haber / Melih KARAALP

Son Güncelleme: 19.09.2022 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.