Beypazarı’nda Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürecek

08 Temmuz 2022 Cuma 12:49
Beypazarı’nda Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürecek

Beypazarı İlçe Kaymakamlığı ve Beypazarı Belediyesi işbirliğiyle ilçede kesilen kurbanlar ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek olarak ulaştırılacak.

Beypazarı’ndaki hayırsever vatandaşlar kestikleri kurbanlardan verecekleri payları Beypazarı Belediyesi ve Beypazarı Kaymakamlığı toplayarak yıl içerisinde yapılan sosyal yardımlar kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına ulaştıracak.

Bayram boyunca devam edecek çalışma ile vatandaşların getireceği paylar ilçe mezarlığı yanında bulunan Küçük Hafız Şakir Zeyrek Aile ve Sosyal Hizmetler Merkezi’nde toplanacak.

Kurban paylarını verecek vatandaşlar Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü ekiplerine ulaşması halinde verilecek olan paylar vatandaşların evlerinden alınacak.

Kurban paylarını vermek isteyen vatandaşlar, 0541 562 71 25 ve 0530 660 00 59 numaralı telefonlardan ekiplere ulaşabilirler.

3B Haber / Melih KARAALP

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.