Beypazarılı Esnaflar Ramazan Ayı Hazırlığını Yaptı

29 Mart 2022 Salı 13:17
Beypazarılı Esnaflar Ramazan Ayı Hazırlığını Yaptı

Beypazarılı esnaflar bu yıl 2 Nisan ile 2 Mayıs tarihleri arasına denk gelen Ramazan ayı için hazırlıklarını yaptı.

Beypazarılı esnaflar da Ramazan ayında sıkça tercih edilen ürünleri tezgahlarında satışa sunmaya başladı. Her Ramazan ayında olduğu gibi hurma ve bakliyat ürünlerine yoğun talep gösteren vatandaşlar ise sayılı günler kalan Ramazan ayı için yavaş yavaş erzak alışverişlerine başladı.

Satıcı olarak Ramazan ayı hazırlıklarını yaptıklarını belirten Beypazarılı esnaflar, vatandaşların yavaş yavaş Ramazan alışverişine başladığını, çok yoğun bir satış olmasa da insanların şimdiden alışverişlerini gerçekleştirdiğini söyledi. Özellikle hurma, bakliyat, kuru meyveler ve hoşaf yapılan ürünlere talebin çok olduğunu ifade eden esnaflar, vatandaşlara alışverişlerini son günlere bırakmadan daha erken yapması konusunda da öneride bulundu. Fiyatlar tavan durumda olsa da ne olacağının belli olmadığını söyleyen esnaflar, vatandaşları şimdiden yapılacak olan alışverişlerin ürünlere gelebilecek zamlardan da koruyacağını ifade etti.

3B Haber / Melih KARAALP 

Son Güncelleme: 29.03.2022 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.