Beypazarı Kent Tarihi Müzesi’ne Yoğun İlgi

04 Mart 2022 Cuma 15:51
Beypazarı Kent Tarihi Müzesi’ne Yoğun İlgi

Beypazarı Kent Tarihi Müzesi yoğun mesai harcanarak yenilenen binası ve içerisinde yeniden düzenlenen eserleriyle çocuk yaşlı herkesin beğenisini kazanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ilk müzesi olma özelliğini taşıyan Beypazarı Kent Tarihi Müzesi, açıldığı günden bugüne birçok misafirini ağırlayarak içerisindeki eserleri ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Çocuk yaşlı her yaştan ziyaretçiyi misafir eden müze zengin eser çeşitliliğiyle gelen ziyaretçileri tarihin farklı dönemlerine götürüyor.

Müzeye gelen ziyaretçiler, ilk çağlardan günümüze kadar geçen sürede Beypazarı ile ilgili tüm tarihi dönemler, maketler, kalıntılar, her döneme özgü eserler ve tüm belgeleri müzede görebiliyor. Akademik çalışmalar için de bir arşivi olan müze, ilçenin tarihini tüm ayrıntılarıyla canlandırıyor.

Beypazarı’ndaki öğrencilerin sürekli olarak ziyaret edip Beypazarı tarihini yakından tanıma fırsatı bulduğu müzede, tüm müzesever misafirler hoş vakit geçirebiliyor.

3B Haber / Melih KARAALP

Son Güncelleme: 04.03.2022 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.