Beypazarı İlçe Başkanlarından ‘’Geleceğimiz İçin Tasarruf’’ Çağrısı

04 Mart 2022 Cuma 20:19
Beypazarı İlçe Başkanlarından ‘’Geleceğimiz İçin Tasarruf’’ Çağrısı

Beypazarı’nda kamu binalarındaki elektrik tüketimine Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Demokrat Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi Beypazarı ilçe başkanlarından tepki geldi.

Küresel tüketim oranlarının fazla olması, içinde bulunulan iklim değişikliği ve ülkemizde de son zamanlarda gelen yüksek zamlardan sonra kamu binalarında kullanılan elektrik tüketimlerine dikkat çeken parti başkanları, ilçede hizmet veren kamu binalarının gece ışıklandırılmasının fazla olduğu ve bu ışıklandırmaların tasarruf yoluna gidilerek yeniden düzenlenmesi gerektiği yönünde görüşlerini belirtti.

Tasarrufun bu denli önemli olduğu, elektriği bile ithal ederek kullandığımız ülkemizde kamu binalarında kullanılan bu kadar çok ışıklandırmanın gereksiz olduğunu söyleyen siyasi parti ilçe başkanları, yetkililerden gerekli tasarruf tedbirlerinin alınması yönünde çalışmalar yapılması gerektiğini dile getirdi. Beypazarı’nda özellikle Hükümet Konağı ve Hıdırlık Tepesi’ndeki aydınlatma sistemlerinin tüketimlerinin çok olduğunu düşünen ilçe başkanları, enerji verimliliğinin artırılması için daha etkili ve kapsamlı adımlar atılarak, gerekli tasarrufun sağlanması yönünde görüşlerini dile getirdi.

3B Haber / Melih KARAALP

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.