Beypazarı Festivali’nde Birlik Var

11 Haziran 2022 Cumartesi 18:24
Beypazarı Festivali’nde Birlik Var

Ankara Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Beypazarı Meclis Üyesi Atila Çelik, ANFA Genel Müdürü Yıldırım Özer ve beraberindeki heyet, Beypazarı’nda düzenlenen 26.Uluslararası Beypazarı Festivali’ndeki standları ve ilçe esnafını ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin büyük katkılarıyla düzenlenen festivalde standları gezen Büyükşehir Belediyesi heyeti, stand açan esnaflarla sohbet ederek, hayırlı işler dileklerini iletti. Tarihi çarşı esnafını da ziyaret eden heyet, yöresel gıda sektöründe faaliyet gösteren esnafların ikramlarının tadına bakarak esnaflarla sohbet etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne katkılarından dolayı çok teşekkür ettikleri belirten Beypazarı tarihi çarşı esnafı, ‘’Allah, Mansur Başkanımızdan razı olsun her şeyiyle ilçemize emeği çok büyük, inşallah onu daha da yukarılarda göreceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Yakup Türkoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hasan Kostak’ı da ziyaret eden ABB heyeti hatıra fotoğrafı çektirerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

3B Haber / Melih KARAALP

Son Güncelleme: 11.06.2022 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.