Beypazarı Bisiklet Şenliği Renkli Geçti

15 Ağustos 2022 Pazartesi 22:10
Beypazarı Bisiklet Şenliği Renkli Geçti

Ankara Kent Konseyi Bisiklet Meclisi’nin düzenlediği ve Beypazarı Bisiklet Derneği tarafından organize edilen ‘Beypazarı Bisiklet Şenliği’ 13-14 Ağustos 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi.

13 Ağustos Cumartesi günü Ankara Kent Konseyi etkinlik alanından çıkış yapan bisiklet meclisi üye ve delegeleri Beypazarı’na hareket etti. Sabahın erken saatlerinde yola koyulan bisikletçiler, Sincan mevkii’nde Batı Ankara Bisiklet grubunun da etkinliğe katılımıyla Beypazarı’na pedallamaya başladı. Beypazarı’ndan bisikletleriyle çıkış yapan Beypazarı Bisiklet Derneği üyeleri, Ankara’dan gelen ekibi Ayaş’ta karşılayarak etkinliğe dahil oldu. Öğle saatlerinde Beypazarı’na ulaşan bisiklet severler kamp yapacakları alana geçiş yaptı. Yolculuk esnasında, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüs ile bisikletçiler takip edilerek teknik sorun ve yorgunluk yaşayan katılımcılar otobüse alındı.

Toplam 110 KM’de 30 bisiklet ve 40 katılımcıyla gerçekleştirilen etkinlikte, akşam kamp alanında doğayla iç içe gönüllerince hoş vakit geçiren bisiklet severler ertesi gün Beypazarı tarihi çarşı ve sokaklarını gezerek kampı tamamladı.

Etkinliğin koordinatörlüğü üstlenen Beypazarı Bisiklet Derneği Başkanı Reşat Erten, ‘’Organize etmiş olduğumuz şenliğimizde bisikletçi arkadaşlarımız ile iki gün boyunca çok güzel vakit geçirdik. Bu tür güzel etkinlikleri sürekli hale getirerek bisiklet kullanma farkındalığını artırmak istiyoruz. Şenliğimize katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

3B Haber / Melih KARAALP

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.